Ποιοι Είμαστε

THS-FASHION.COM - OUR STORES (ATHENS-ERMOU STREET)Η εταιρεία με μοναδικό όραμα το σχεδιασμό ποιοτικών ρούχων με απόλυτο σεβασμό στη γυναικεία προσωπικότητα, αναπτύσσεται συνεχώς διευρύνοντας το δίκτυό της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με μία καθετοποιημένη και έμπειρη γραμμή παραγωγής, σε συνδυασμό με τη παρουσία σε σημεία σημαντικής προβολής όπως η οδός Ερμού, το εμπορικό Smart Park και πολλά άλλα, η THS fashion αποτελεί πλέον μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στο χώρο της ένδυσης.

Mε τον άνθρωπο να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, η εξαιρετικά ταλαντούχος ομάδα της THS fashion, ανεβάζει καθημερινά τον πήχη διασφαλίζοντας τη καλύτερη ποιότητα για τους πελάτες της. Η καινοτομία, η δημιουργικότητα, η σκληρή δουλειά, η εξωστρέφεια, ο σεβασμός στο πελάτη και φυσικά η έννοια της ομάδας είναι κάποιες από τις αξίες που κάνουν τη THS fashion ξεχωριστή.

Για τις δημιουργίες μας, αντλούμε έμπνευση τόσο από το πανέμορφο Ελληνικό τοπίο, όσο και από τις σύγχρονες τάσεις και επιταγές της μόδας, ενώ η πλειοψηφία των ρούχων μας σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.

Άμεση προτεραιότητα της εταιρείας αποτελεί η ισχυρή ψηφιακή παρουσία μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος και η επέκταση της εξαγωγικής δραστηριότητας στις αγορές της Ευρώπης και των Η.Π.Α.

Close ✕

Τιμή

Χρώμα

Μέγεθος

Έχετε Επιλέξει

30
EUR υπολείπονται για δωρεάν παράδοση
32%
Σύνολο: 0.00 
Μη ξεχάσεις να δεις και τα παρακάτω
Δείτε Περισσότερα
Φόρεμα Maxi Crochet See-Through
Δείτε Περισσότερα
0